0
ثبت سفارش
تعداد
عنوان
اخبار و مقالات فروشگاه پخش اسباب بازی پیشوا
  • 27
  • 212 مرتبه
خرید هوشمندانه اسباب بازی

خرید هوشمندانه اسباب بازی

07/18/1401

 

باید و نباید های خرید اسباب بازی برای کودکان

 

اگر به فکر خرید اسباب بازی برای کودکتون هستید و یا قصد دارید به عنوان هدیه یک اسباب بازی تهیه کنید ،تا اخر این مقاله با ما همراه باشید تا بتوانید راحت تر اقدام به خرید اسباب بازی کنید.

اولین مرحله برای خرید یک اسباب بازی این است که بدانیم به چه هدفی و منظوری میخواهیم اسباب بازی را بخریم.

برای این منظور باید بدانیم محصول مورد نیاز ما :

 

 

 

 

 

صرفا سرگرم کننده باشد. (عروسک،ماشین)

درکنار ویژگی سرگرم کنندگی ذهن را نیز درگیر کند(روبیک،دومینو)

بازی آرام و به دور از تحرک باشد(منچ،اونو،مار و پله)

بازی حرکتی و پر جست و خیز باشد(توپ،دارت، اسکیت برد)

خب حالا اگر هدف خود از خرید اسباب بازی را پیدا کردیم بریم سراغ مرحله بعدی که به نظر من یکی از اصلی ترین قسمت های ماجراست

بودجه!!!!

قیمت عامل بسیار مهمی در خرید همه ما برای همه چیز است.

قیمت های اسباب بازی ها را می توان به در حال حاضر به سه بخش کلی تقسیم کرد:

اسباب بازی های اقتصادی که از 20هزارتومان شروع وتا 250 هزار تومان در  این دسته اند.

اسباب بازی های کیفیت دار که رنج قیمتی 250 تا 700 هزار تومان را دارند

و اسباب بازی های برند و لاکچری که بالای 700 هزار تومان قیمت دارند.

اسباب بازی های اقتصادی می تواند انواع اسلحه های پلاستیکی را شامل شود،توپ ها وبازی های کارتی و رو میزی نمونه هایی هستند که در این درسته قرار می گیرند.

اسباب بازی های کیفیت دار ،محصولاتی هستند که بیشتر برند های ایرانی اند و از کیفیت بالایی برخوردار هستند اما این حرف باعث نمیشود که بگوییم اسباب بازی دسته اقتصادی کیفیت مناسبی ندارند بلکه ممکن است یک محصول در آن دسته کیفیتی به مراتب بیشتر از این اسباب بازی ها را داشته باشد اما به طور معمول اسباب بازی هایی که در این رنج قیمتی قرار دارند از لحاظ بسته بندی و مواد اولیه باید کیفیت خوبی داشته باشند تا ارزش خرید داشته باشد.

اسکوتر ،اسکیت برد ،تفنگ های فلزی،ماشین های کنترلی و فیگور های بزرگ در این دسته قرار دارند.

و اما دسته آخر که اسباب بازی های لاکچری محسوب می شوند . در این دسته بیشتر اسباب بازی های برند خارجی قرار میگیرند مثل انواع پهباد های ،عروسک های سخنگو،ماشین های آفرود شارژی و...

هریک از ما میتوانیم با توجه به بودجه و هدف خود یک اسباب بازی متناسب خرید کنیم و از خرید خود لذت ببریم.

اما در این میان توجه کنید کودکی که می خواهیم برای او این اسباب بازی را تهیه کنیم دارای چه ابعاد شخصیتی است و آیا این محصول می تواند برای او نیز جذاب باشد؟

و سوال دیگری که باید به آن جواب بدهیم این است که اگر ما به جای والدین کودک بودیم آیا اگر فردی این اسباب بازی را برای کودک ما هدیه می آورد خوش حال میشدیم و یا به فکر جمع کردن آن بازی از جلوی چشم کودک بودیم تا کودکمان از خطرات آن در امان بماند. مثلا انواع اسلحه های اسباب بازی برای پسر بچه ها جذاب است اما اگر فرزند کوچکتری در خانه باشد آیا میتوان به راحتی با آن بازی کرد یا اگر محصول خریداری شده قطعات ریزی داشته باشد ممکن است خطر بلعیدن توسط کودکان را به همراه داشته باشد.

و یا اگر برای کودکی که در محیط آپارتمانی کوچک با فضای محدود قرار دارد توپ بخرید به نظر شما آیا می تواند به راحتی با آن بازی کند ؟؟؟

پس  در کنار هدف و قیمت ، فاکتور های دیگری نیز وجود دارد که بسته به نوع فرد استفاده کننده و محیط پیرامون او باید توجه کنیم.

من مطئن هستم همه ما زمان خرید اسباب بازی یا هر محصول دیگر همه ابعاد را در نظر میگیریم اما این مقاله شاید بتواند بخش کوچکی از ذهن  ما را در گیر کند که همیشه برای خرید هر محصولی چه اسباب بازی و چه خیر آن از قبل فکر کنیم که بتوانیم همیشه بهترین خرید را انجام دهیم نه صرفا راحت ترین خرید را.

 

 

 

 

نظرات

قوانین ارسال نظر

  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.